Sala de premsa

Acte d'inauguració de l'Any Domènech i Montaner

query_builder   27 gener 2023 13:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acte d'inauguració de l'Any Domènech i Montaner

  1. La consellera Garriga participarà en el tret de sortida de la commemoració, que tindrà lloc aquest divendres a Reus


La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, participaran el proper divendres, 27 de gener, en l’acte d’inauguració de l’Any Domènech i Montaner, que tindrà lloc al pavelló número VI de l’Institut Pere Mata de Reus a les13 hores.

L’acte comptarà amb la participació de les comissàries de l’Any Domènech i Montaner, Gemma Martí Rey i Clàudia Sanmartí i Martínez, i serà conduït pel periodista Xavier Graset. Inclourà el visionat d’un audiovisual creat per difondre l’obra de Domènech arreu i un petit concert a la sala d’estar del Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata.

Enguany es commemora el centenari de la mort de l’arquitecte català Lluís Domènech i Montaner, una de les personalitats més destacades de la història i un referent intel·lectual de primer ordre. En aquest sentit, l’objectiu de la commemoració és donar a conèixer totes les facetes del personatge, a través d’un programa extens d’activitats adreçades a tots els públics.

Amb la finalitat d’impulsar diferents accions entorn a aquesta commemoració, la Taula Lluís Domènech i Montaner, constituïda per l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Reus, l’Ajuntament de Canet de Mar, el Centre d’Estudis Lluís Domènech i Montaner i la Fundació Privada Domènech i Montaner, en col·laboració amb el Departament de Cultura, treballa per portar a terme la difusió i divulgació de la vida i obra de l’arquitecte català.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia