Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila presenta el nou número de la revista "Quaderns"

query_builder   10 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila presenta el nou número de la revista "Quaderns"

Es tracta d'una publicació d'informació i investigació social, editada pel Departament d'Acció Social i Ciutadania
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà la presentació del nou número de la revista “Quaderns”. Es tracta del segon número d’aquesta revista d’informació, anàlisi i investigació socials, que edita periòdicament el Departament. En la presentació, la consellera estarà acompanyada del secretari general d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Rustullet.
 
L’acte tindrà lloc al nou Centre de Documentació de Serveis Socials DIXIT, instal·lat a la planta baixa de la seu del Departament d’Acció Social i Ciutadania. La presentació es tancarà amb una conferència a càrrec de Jordi Cots, membre de la comissió d’infància de Justícia i Pau.
 
La revista “Quaderns d’Acció Social i Ciutadania”, vol esdevenir una eina útil d’informació, anàlisi i investigació per a les persones implicades en les polítiques socials. Es va començar a editar al mes de gener i té una periodicitat quadrimestral. El segon número està dedicat de forma monogràfica a la infància.

18:30|.Centre de Documentació de Serveis Socials DIXIT (Palau de Mar. Plaça Pau Vila, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà la revista Quaderns d'Acció Social i Ciutadania. Estarà acompanyada pel secretari general d'Acció Social i Ciutadania, Jordi Rustullet.