Sala de premsa

Divendres 3 de febrer, a les 13.30h, a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Manresa ( Avinguda dels Països Catalans 169)

El conseller Elena presenta la nova uniformitat del cos de Mossos d'Esquadra

query_builder   3 febrer 2023 13:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presenta la nova uniformitat del cos de Mossos d'Esquadra

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat del director general de la Policia, Pere Ferrer i Sastre i del comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent i Peña, presentarà, divendres, 3 de febrer, a les 13.30h, a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Manresa, la nova uniformitat del cos de Mossos d’Esquadra.

A l’acte també hi assistiran la cap de la Regió Policial Central, Cristina Manresa i Llop, i el cap de l’ABP del Bages, inspector Enric Geronimo de la Asunción, entre d’altres autoritats.

Els mitjans interessats en agafar imatges del canvi de torn dels agents amb l'antiga uniformitat i la nova haurien de ser a la comissaria a les 13:30 h.

Els periodistes interessats a cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu, abans de demà dijous, a les 19.00 h.

13:30|El conseller Elena presenta la nova uniformitat del cos de Mossos d'Esquadra. Av. dels Països Catalans, 169|Manresa (Bages)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, presentarà la nova uniformitat del cos de Mossos d'Esquadra. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol, assistirà a la presentació.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia