Sala de premsa

La consellera Ubasart encapçala aquest diumenge la commemoració del Dia Nacional de l'Exili i la Deportació

query_builder   5 febrer 2023 10:45

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ubasart encapçala aquest diumenge la commemoració del Dia Nacional de l'Exili i la Deportació

Amb motiu del Dia Nacional de l’Exili i la Deportació, aquest diumenge, a les 10:45 h, la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, participarà a la caminada que es farà fins al coll de Lli, a la Vajol. Des del coll de Lli, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.

El coll de Lli és el lloc per on, el 5 de febrer de 1939, van travessar la frontera el president Lluís Companys; el lehendakari José Antonio Aguirre; el president de la República espanyola, Manuel Azaña, i el president de les Corts espanyoles, Diego Martínez Barrio.

A les 12:40 h, la consellera visitarà les tres exposicions del Museu Memorial de l’Exili (MUME): la mostra permanent sobre l’exili republicà; l’exposició temporal sobre còmics i exili, i “Art i memòria”, de l’artista Miquel Duran, que tracta dels exilis i les migracions contemporànies

A llarg de la jornada, també hi seran presents el director general de Memòria Democràtica, Alfons Aragoneses, i el director del MUME, Enric Pujol.

ACTE:

La consellera Ubasart visita la Jonquera per commemorar el Dia Nacional de l’Exili i la Deportació

DIA:

5 de febrer

HORA:

10:45 h

LLOC:

Camí al coll de Lli

Ctra. de la Manrella, km 1275 (Restaurant Manrella Comaulis)

17707 la Vajol

CONTACTE:

Ainhoa Sorrosal. 647 25 76 57.

10:45|La consellera Ubasart assisteix a l'acte commemoratiu del Dia Nacional de l'Exili i la Deportació. Restaurant Manrella Comaulis ( ctra. de la Manrella, km 1275) |La Vajol (Alt Empordà)

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart, assistirà a l'acte commemoratiu del Dia Nacional de l'Exili i la Deportació, del Museu Memorial de l'Exili (MUME). Ho farà acompanyada pel director general de Memòria Democràtica, Alfons Aragoneses, i pel director del Memorial Democràtic, Jordi Font.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia