Sala de premsa

La consellera Jordà es reuneix amb la ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic al delta de l'Ebre

query_builder   10 febrer 2023 11:45

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Jordà es reuneix amb la ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic al delta de l'Ebre

La Generalitat ha impulsat una comissió bipartida amb el Ministeri per coordinar i accelerar actuacions a l’entorn de l’Estratègia Delta per evitar la regressió i la subsidència d’aquest espai

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, i la ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera, visitaran aquest divendres el delta de l’Ebre. Totes dues administracions van acordar la creació d’una comissió bipartida conjunta per coordinar i accelerar totes les propostes tècniques de l’Estratègia Delta.

La consellera i la ministra atendran els mitjans de comunicació a les 11.45 hores, a Sant Jaume d’Enveja, després de reunir-se en el marc de la Taula pel Consens del Delta. A continuació, a les 12.30 hores, Jordà i Ribera visitaran també la platja de la Marquesa. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la visita a la platja.
11:45|La consellera Jordà es reuneix amb la ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic al delta de l'Ebre . Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja ( av. de Catalunya, 22-30)|Sant Jaume d'Enveja (Montsià)

La consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, es reunirà amb la ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia