Sala de premsa

El Departament de Treball organitza la jornada de cloenda del Fòrum Català de Persones Expertes per a un Repartiment Igualitari del Temps de Treball

query_builder   11 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Treball organitza la jornada de cloenda del Fòrum Català de Persones Expertes per a un Repartiment Igualitari del Temps de Treball

La jornada tindrà lloc a l'Auditori del MACBA (Plaça dels Àngels, 1. Barcelona) i la consellera de Treball, Mar Serna, la inaugurarà a les 09.30 hores
Demà, DIJOUS 12 DE JUNY,el Departament de Treball organitza la jornada de cloenda del Fòrum Català de Persones Expertes per a un repartiment Igualitari del Temps de Treball. La jornada tindrà lloc al MACBA (Plaça dels Àngels, 1. Barcelona) i a les 09.30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, farà la inauguració. L’acte és obert als mitjans de comunicació. 

El Fòrum es va inaugurar el mes d’octubre de 2007 i durant aquest període 151 persones expertes i agents socials i econòmics de Catalunya, Espanya i Europa han aportat elements per avançar en la concreció de mesures destinades a una nova organització del temps que faciliti la compatibilitat entre la vida laboral i personal. 

A continuació de la inauguració de la consellera Serna, a les 09.45 hores, tindrà lloc la conferència inaugural a càrrec de la catedràtica de sociologia i professora d’investigació del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), Ángeles Duran.

Posteriorment, a les 11.15 hores, hi haurà una taula rodona sobre temps, treball i desenvolupament econòmic on participaran la sociòloga, Teresa Torns, l’experta en igualtat d’oportunitats, Rosa Escapa, el director de recursos humans i organització del grup Agbar, Arseni Olmo, i el diputat europeu, Raúl Romeva.

A les 12.30 hores, la subdirectora general de Programes d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Mònica Geronès, presentarà les conclusions del Fòrum. En acabar, la directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, clourà la jornada.   

09:30|.Auditori del MACBA (pl. dels Àngels, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, inaugurarà la jornada de cloenda del Fòrum Català de Persones Expertes per a un Repartiment Igualitari del Temps de Treball. La jornada l'ha organitzat el mateix Departament de Treball.