Sala de premsa

El conseller d'Educació i l'alcalde del Prat de Ll. signen el protocol per coresponsabilitzar-se del sistema educatiu del municipi

query_builder   12 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Educació i l'alcalde del Prat de Ll. signen el protocol per coresponsabilitzar-se del sistema educatiu del municipi

· El conseller també inaugurarà el CEIP Sant Jaume, el CEIP Joan Maragall i visita el CEIP Honorable Josep Tarradellas
El conseller d’Educació, Ernest Maragall, i l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, signen divendres 13 de juny el protocol de col·laboració per a passar a compartir la responsabilitat sobre el sistema educatiu del municipi del Prat.
Amb aquesta signatura, s’avança en el treball conjunt entre Generalitat i ajuntaments a l’hora d’assumir la gestió del sistema educatiu, tal i com preveu l’avantprojecte de Llei d’educació de Catalunya.
Prèviament, el conseller inaugurarà a les 9 hores el CEIP Sant Jaume, a les 10.15 hores el CEIP Honorable Josep Tarradellas i a les 11.30 hores el CEIP Joan Maragall.
(El conseller Maragall atendrà els mitjans de comunicació a les 13.00 hores, després de la signatura del protocol de coresponsabilització amb l’Ajuntament del Prat)

13:00|.Ajuntament del Prat (pl. de la Vila, 1)| (Baix Llobregat)

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, i l'alcalde de El Prat, Lluís Tejedor, signaran l'acord per a ser corresponsables del sistema educatiu del municipi.