Sala de premsa

Demà dimecres, 1 de març, a les 10.30 h, a CaixaFòrum Barcelona (Av Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)

El conseller Elena presenta la V edició de la Cursa Vertical Montserrat de Bombers

query_builder   1 març 2023 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presenta la V edició de la Cursa Vertical Montserrat de Bombers

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà, demà dimecres, 1 de març, a les 10.30 h, la V edició Vertical Montserrat que organitzen Bombers de la Generalitat i l’Obra Social de Sant Joan de Déu, amb la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l’Abadia de Montserrat i el Patronat de la Muntanya de Montserrat, entre d’altres.

A l’acte, que tindrà lloc a CaixaFòrum Barcelona, hi participaran també el director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, Oriol Bota, el director de Turisme i Muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Toni Sanmartí, la directora de CaixaFòrum, Mireia Domingo, i el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Delort, entre altres autoritats.

La Vertical Montserrat, inclosa dins del circuit internacional Towerrunning World Association, s’emmarca dins del projecte solidari Bombers amb Causa i consisteix a pujar els 2.180 esglaons que separen l’estació inferior del Funicular de la Santa Cova de Montserrat de l’estació superior del Funicular de Sant Joan.

Els objectius de la prova són solidaris: aconseguir fons per finançar projectes de recerca en malalties infantils i programes socials d’atenció a la infància en risc d’exclusió ateses en els diversos centres de Sant Joan de Déu i fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat a través de l’esport.

Els periodistes interessats a cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu, abans d’avui dimarts, a les 19.00 h.


10:30|El conseller Elena presenta la V edició de la Cursa Vertical Montserrat de Bombers. CaixaFòrum Barcelona (Av Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà la V edició Vertical Montserrat que organitzen Bombers de la Generalitat i l'Obra Social de Sant Joan de Déu, amb la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l'Abadia de Montserrat i el Patronat de la Muntanya de Montserrat, entre d'altres.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia