Sala de premsa

El president Aragonès presenta demà el model de comissaries de proximitat de Mossos d'Esquadra

query_builder   2 març 2023 11:45

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès presenta demà el model de comissaries de proximitat de Mossos d'Esquadra

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà demà dijous, 2 de març, el model de comissaries de proximitat de Mossos d’Esquadra.

L’acte, que tindrà lloc a les 11.45 hores, a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Manresa, comptarà també amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Marc Aloy i Guàrdia.

Manresa és la ciutat on els propers mesos s’obrirà la primera comissaria de proximitat de Mossos de les deu que el departament d’Interior vol desplegar a diferents ciutats d’arreu del país.

Prèviament, el cap de l’Executiu visitarà el local on s’instal·larà la nova comissaria a Manresa.


11:45|Presentació del model de comissaries de proximitat dels Mossos . Regió Policial Central (Av. Països Catalans, 169-171)|Manresa (Bages)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà el model de comissaries de proximitat de Mossos d'Esquadra. També hi prendrà part l'alcalde de la ciutat, Marc Aloy i Guàrdia. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona, assistirà a l'acte.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia