Sala de premsa

Presentació de l'acord entre la Generalitat i la Diputació de Lleida per articular la mobilitat entre les Garrigues Altes i el Segrià

query_builder   2 març 2023 17:30

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de l'acord entre la Generalitat i la Diputació de Lleida per articular la mobilitat entre les Garrigues Altes i el Segrià

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, la delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés Saura, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn i Gilabert, presentaran demà, 2 de març, l’acord per articular la mobilitat entre les Garrigues Altes i el Segrià amb les alcaldies del territori.

El conseller, la delegada del Govern i el president de la Diputació es reuniran amb les alcaldies de Torrebesses, Granyena de les Garrigues, el Cogul, Castelldans, Bellaguarda, la Granadella, els Torms i el Soleràs, a la seu de la Delegació del Govern a Lleida (carrer de Lluís Companys, 1), a partir de les 17 hores.

A les 17,25h, es podran enregistrar imatges de la reunió i, en finalitzar, a les 17,30 hores, aproximadament, s’atendrà els mitjans de comunicació.

17:30|El conseller Fernàndez presenta l'acord entre la Generalitat i la Diputació de Lleida per articular la mobilitat entre les Garrigues Altes i el Segrià. Delegació del Govern a Lleida ( c. de Lluís Companys, 1)|Lleida (Segrià)

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, la delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés Saura, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn i Gilabert, presentaran l'acord per articular la mobilitat entre les Garrigues Altes i el Segrià amb les alcaldies del territori.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia