Sala de premsa

Divendres, 3 de març, a les 10.00h, al parc de Bombers de Solsona (Avinguda de Sant Jordi, 2. Solsona)

El conseller Elena inaugura la reforma i ampliació del Parc de Bombers de Solsona

query_builder   3 març 2023 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena inaugura la reforma i ampliació del Parc de Bombers de Solsona

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, inaugurarà, divendres, 3 de març, a les 10.00h, la reforma i ampliació del Parc de Bombers de Solsona que, amb una inversió total de 1.661.445,99€, ha permès que el parc renovi totalment les seves instal·lacions.

A l’acte hi participaran també l’alcaldessa de Solsona, Judith Gisbert, la delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Montserrat Barniol, el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Delort, i l’inspector cap del cos de Bombers de la Generalitat, David Borrell, entre d’altres autoritats.

Els periodistes interessats a cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu, abans de dijous, a les 19.00 h.
10:00|El conseller Elena inaugura la reforma i ampliació del Parc de Bombers de Solsona. Av. de Sant Jordi, 2|Solsona (Solsonès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, inaugurarà la reforma i ampliació del Parc de Bombers de Solsona que, amb una inversió total de 1.661.445,99€, ha permès que el parc renovi totalment les seves instal·lacions.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia