Sala de premsa

La consellera Verge i el conseller Balcells anunciaran a Tremp novetats en el servei d'interrupció voluntària de l'embaràs

query_builder   3 març 2023 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Verge i el conseller Balcells anunciaran a Tremp novetats en el servei d'interrupció voluntària de l'embaràs

  1. La consellera Verge es reunirà prèviament amb entitats feministes de l’Alt Pirineu i Aran.
  2. El conseller Balcells tindrà una trobada amb l’equip directiu i professionals de l’Hospital Comarcal del Pallars.


La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i el conseller de Salut, Manel Balcells Díaz, oferiran demà divendres, 3 de març, una roda de premsa per anunciar novetats en la prestació del servei d’interrupció voluntària de l’embaràs a la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i l’Aran. La roda de premsa tindrà lloc a les 12.30 h a la sala d’actes de l’Hospital Comarcal del Pallars (carrer de Pau Casals, 4, Tremp).

A la roda de premsa també hi assistirà el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré.

Es prega que els mitjans interessats en assistir a la roda de premsa enviïn confirmació a comunicacio.igualtat@gencat.cat.

12:30|Els consellers Balcells i Verge anuncien novetats en la prestació del servei d'interrupció voluntària de l'embaràs a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran. Hospital Comarcal del Pallars ( c. de Pau Casals, 4)|Tremp (Pallars Jussà)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i el conseller de Salut, Manel Balcells Díaz, oferiran una roda de premsa per anunciar novetats en la prestació del servei d'interrupció voluntària de l'embaràs a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran. A l'acte també hi assistirà el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia