Sala de premsa

La consellera Jordà presideix la reunió del grup de treball amb ell municipis implicats en el Pla d'Ordenació d'Espais Marítims

query_builder   3 març 2023 09:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Jordà presideix la reunió del grup de treball amb ell municipis implicats en el Pla d'Ordenació d'Espais Marítims

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, es reunirà demà amb els representants dels municipis empordanesos implicats en el Pla d’Ordenació d’Espais Marítims (POEM). La trobada d’aquest grup de treball servirà per estudiar el document i analitzar quins són els propers passos a seguir per tal de garantir que en tot aquest procediment s’escolti la veu del territori.

La reunió se celebrarà a les 9.00 hores a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries (Plaça del Joc de la Pilota, 1). A la finalització de la reunió (10.45 h., aproximadament), els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges, i tot seguit s’atendrà els mitjans de comunicació.


09:00|La consellera Jordà presideix la reunió del grup de treball amb els municipis implicats en el Pla d'Ordenació d'Espais Marítims. Ajuntament ( pl. del Joc de la Pilota, 1)|Castelló d'Empúries (Alt Empordà)

La consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, presidirà la reunió del grup de treball amb els municipis implicats en el Pla d'Ordenació d'Espais Marítims. La trobada servirà per estudiar el document i analitzar quins són els propers passos a seguir per garantir que en tot aquest procediment s'escolti la veu del territori. La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, acompanyarà la consellera.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia