Sala de premsa

8M: La consellera Ubasart participa en una activitat amb dones de Brians 1

query_builder   8 març 2023 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

8M: La consellera Ubasart participa en una activitat amb dones de Brians 1

El carrer Major de la presó passarà a dir-se “Dones Valentes”, un nom consensuat per les internes i les professionals del centre

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart, participarà el proper dimecres 8 de març, a les 11 hores, en un debat amb un grup d’internes i de dones professionals del Centre Penitenciari Brians 1 (Baix Llobregat) per tractar sobre la situació de la dona a la presó. També en parlaran sobre com ha sorgit la idea de fer un projecte per canviar el nom dels carrers i dels espais de les presons i que portin noms de dones.

Un cop finalitzat el debat, la consellera inaugurarà el nom del carrer del Centre. Les internes col·locaran una placa de ceràmica que han fet amb el nom de Dones valentes.

Finalment, Ubasart farà un recorregut per les diferents activitats que estaran fent les dones de la presó amb motiu del 8 M.

Els mitjans que vinguin a cobrir l’acte hauran de ser a les 10 hores al Centre Penitenciari Brians 1.

Es demana als mitjans interessats a cobrir l’acte que ho comuniquin a través de premsa.justicia@gencat.cat abans de demà, dimarts 7 de març, a les 12.00 hores, especificant-hi nom, cognoms, DNI i mitjà de comunicació.

ACTE

8M: La consellera Ubasart participarà en una activitat amb les dones de Brians 1

DIA

Dimecres, 8 de març de 2023

HORA

10 h. Els mitjans de comunicació han de ser a la porta principal de Brians 1, carretera de Martorell a Capellades, km 23, a Sant Esteve Sesrovires.

10:15 h. Activitats de les dones internes

11 h. Debat sobre el paper de les dones a la presó

11:00|La consellera Ubasart presenta el projecte 'Dones al carrer'. Ctra. de Martorell a ctra. Capellades, Km. 23|Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat)

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart, presentarà el projecte Dones al carrer al Centre Penitenciari Brians 1 i visitarà les activitats de les internes pel dia internacional de la dona. L'acompanyaran el secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, Amand Calderó; la directora general d'Afers Penitenciaris, Paula Montero; el director general de Memòria Democràtica, Alfons Aragoneses; el director del Centre d'Iniciatives per la Reinserció, David Font, i la directora del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Encarna Bodelón.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia