Sala de premsa

Demà, dissabte, el president de la Generalitat es reunirà amb el president de Mèxic

query_builder   13 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Demà, dissabte, el president de la Generalitat es reunirà amb el president de Mèxic

El cap de l'Executiu català oferirà també un sopar al president Felipe Calderón
El president de la Generalitat, José Montilla, s’entrevistarà demà, dissabte, dia 14 de juny, amb el president de Mèxic, Felipe Calderón, en el decurs de la visita oficial que farà aquest mandatari a Catalunya.
 
El president Calderón arribarà al Palau de la Generalitat a les 19.55 hores, on serà rebut pel president català, i passaran revista a la formació de Mossos d’Esquadra, a l’entrada del Palau. Tot seguit, es dirigiran cap a la Galeria Gòtica i el Saló Verge de Montserrat.  
 
A continuació, ambdós mandataris signaran el Llibre d’Honor. En acabat, José Montilla i Felipe Calderón es reuniran, al despatx del mandatari català, juntament amb les secretàries de Relacions Exteriors d’ambdós governs i la delegació diplomàtica.
 
L’estada del president Calderón al Palau acabarà amb un sopar oficial ofert pel cap de l’Executiu català, que tindrà lloc al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Aquest sopar serà a porta tancada, però a l’inici es podran prendre imatges fins que hi hagi hagut el brindis.
 
Acreditacions i pools pels mitjans gràfics
 
Els mitjans que vulguin cobrir l’estada del president de Mèxic al Palau de la Generalitat hauran d’acreditar-se, prèviament, davant aquest Gabinet de Premsa per correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, abans de demà, a les dues del migdia.   L’acreditació es podrà recollir el mateix dissabte a la tarda, a partir de les 19.00 hores, a l’accés del carrer Sant Honorat, al Palau. Serà imprescindible presentar el carnet del mitjà i el DNI, llevat dels casos en que es disposi de la tarja permanent d’accés al Palau.
 
Pel periodistes gràfics hi hauran diferents pools: El primer, a les escales dels lleons, per poder cobrir l’entrada d’ambdós presidents i el moment en que passen  revista a la formació dels Mossos d’Esquadra. El segon, a la Galeria Gòtica davant la capella, per fer l’accés al despatx del president. El tercer, al Saló Verge de Montserrat, per poder prendre imatges de la signatura al llibre d’honor. A la mateixa Galeria Gòtica, després de la reunió, ambdós presidents pronunciaran sengles parlaments. Tot seguit, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la passejada dels dos presidents pel Pati dels Tarongers.
 
Pel que fa al sopar, els mitjans gràfics que vulguin cobrir-lo, podran prendre imatges a l’inici i durant el brindis.
 
El termini per acreditar-se acabarà demà, dissabte, a les dues del migdia. Les acreditacions caldrà recollir-les demà mateix, abans de la trobada, a partir de les 19.00 hores, per l’accés del carrer Sant Honorat.

19:55|.Palau de la Generalitat|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb el president de Mèxic, Felipe Calderón. El cap de l'Executiu també li oferirà un sopar oficial.