Sala de premsa

El conseller Saura participa en la jornada amb motiu del cinquè aniversari del Club Esportiu de Mossos d'Esquadra

query_builder   13 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Saura participa en la jornada amb motiu del cinquè aniversari del Club Esportiu de Mossos d'Esquadra

Demà dissabte, a partir de les 10:30h a Santa Maria de Palautordera
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, participarà demà dissabte, 14 de juny, a partir de les 10:30 hores,  en la jornada que se celebrarà amb motiu del cinquè aniversari del Club Esportiu de Mossos d’Esquadra.
Enguany el lloc escollit és la casa de colònies"La Granja" situada al costat de la població de Santa Maria de Palautordera amb més de 250.000 metres quadrats d'instal·lacions.

El Club Esportiu de Mossos celebra cada any aquesta festivitat, adreçada a tots els amics i familiars de membres del cos de Mossos d'Esquadra en la que es duen a terme diverses activitats com un partit de futbol entre Mossos i representants del Departament d’Interior, partits de basket 3x3, i competicions de tir amb arc i cros.

Al llarg de la jornada també se celebraran activitats específiques per als més petits com el circuït Indiana Jones o el gran tobogan. I per finalitzar, al voltant de les 16:00 hores hi haurà un espectacle de màgia.

A l’acte també assistiran el secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, el secretari de Seguretat, Joan Delort, el director general de Policia, Rafael Olmos, i el subdirector operatiu, comissari Josep Milan, entre d’altres.

10:30|.Granja Escola (Sortida 11 de l'AP-7)|Santa Maria de Palautordera (El Vallès Oriental)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, participarà en la jornada amb motiu del cinquè aniversari del Club Esportiu de Mossos d’Esquadra. El conseller atendrà els mitjans de comunicació assistents a les 12.00 hores al camp de futbol sala. A l'acte també hi assistiran el el secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada; el secretari de Seguretat, Joan Delort, i el director general de Policia, Rafael Olmos.