Sala de premsa

El conseller Balcells inaugurarà la nova àrea de laboratoris de l'IISPV de Reus

query_builder   7 març 2023 13:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Balcells inaugurarà la nova àrea de laboratoris de l'IISPV de Reus

  1. Balcells completarà una trobada amb l’equip directiu i professionals d’un recinte que s’ubica a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  2. El conseller també es desplaçarà fins a Falset per conèixer els detalls finals de construcció del centre de rehabilitació al municipi

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà aquest dimarts a les 13.30 hores la nova àrea de laboratoris de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, situada a la planta -1 de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Tant investigadors com representants de l’Institut i l’hospital l’acompanyaran per copsar un espai de recerca clínica de més de 800 . Després de la inauguració, el conseller atendrà els mitjans al mateix laboratori.

Balcells viatjarà tot seguit a Falset per contemplar el futur centre de rehabilitació local, situat darrere del CAP Falset. Allà es trobarà amb els responsables i professionals de tots dos equipaments.

13:30|El conseller Balcells inaugura la nova àrea de laboratoris de l'IISPV de Reus. Hospital Universitari Sant Joan de Reus ( av. del Dr. Josep Laporte, 2)|Reus (Baix Camp)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà la nova àrea de laboratoris de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, situada a la planta -1 de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Tant investigadors com representants de l'Institut i l'hospital l'acompanyaran per copsar un espai de recerca clínica de més de 800 m². Després de la inauguració, el conseller atendrà els mitjans al mateix laboratori. Tot seguit, Balcells viatjarà a Falset per contemplar el futur centre de rehabilitació local, situat darrere del CAP Falset. Allà es trobarà amb els responsables i professionals de tots dos equipaments. El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, acompanyarà el conseller.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia