Sala de premsa

La consellera Ubasart presenta el Pla d'adequació d'espais d'atenció a la víctima en seu judicial, que inclou com a novetat un prototip únic de sala per a víctimes

query_builder   16 març 2023 09:15

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ubasart presenta el Pla d'adequació d'espais d'atenció a la víctima en seu judicial, que inclou com a novetat un prototip únic de sala per a víctimes

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, visitarà demà dijous dia 16 de març, a les 9.15 h, els jutjats de Cornellà de Llobregat, on presentarà el Pla d’adequació i millora d’espais i usos per a l’atenció a la víctima en seu judicial. També presentarà el primer prototip de sala per a la víctima, que s’executarà com a prova pilot a Cornellà, Esplugues i Mataró.

A les 9.15h, la consellera es reunirà a porta tancada amb els operadors jurídics i les autoritats judicials a la sala de matrimonis.

A les 9.45h, Ubasart, acompanyada de les autoritats judicials, operadors jurídics i altres representants del Departament de Justícia, farà un recorregut pels diferents espais: els jutjats –prioritzant el jutjat de VIDO–, la sala prototip d’atenció a la víctima i l’espai on s’ubicarà el nou jutjat mixt. El recorregut s’adaptarà en funció de la disponibilitat. Els mitjans gràfics que ho vulguin, poden acompanyar-los durant aquesta visita.

A les 10.30h, quan acabi el recorregut, la consellera oferirà una roda de premsa als mitjans de comunicació a la ubicació del futur jutjat mixt, a la tercera planta.

Els mitjans interessats han d’acreditar-se escrivint un correu a premsa.justicia@gencat.cat amb nom, cognoms, DNI i mitjà durant el dia d’avui fins a les 18h de la tarda.

Es prega als mitjans ser a les 9.30h a l’entrada de la seu per entrar pel control de seguretat.ACTE:

La consellera Ubasart presenta el Pla d’adequació d’espais d’atenció a la víctima en seu judicial, que inclou com a novetat un prototip de sala per a víctimes

DIA:

Dijous, 16 de març

HORA:

9.15 h – Arribada consellera, salutació i reunió a porta tancada

9.45 h – Inici recorregut (els mitjans poden acompanyar les autoritats)

10.30 h – Espai on s’ubicarà el nou jutjat mixt (tercera planta)

LLOC:

Cornellà de Llobregat

Can Rosés, 1-3


09:15|La consellera Ubasart visita els jutjats de Cornellà de Llobregat i presenta el Pla d'adequació d'espais d'atenció a la víctima en seu judicial. Can Rosés, 1-3|Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat)

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, visitarà els jutjats de Cornellà de Llobregat, on presentarà el Pla d'adequació i millora d'espais i usos per a l'atenció a la víctima en seu judicial. A les 10.30 oferirà una roda de premsa.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia