Sala de premsa

Educació i Recerca i Universitats presenten el primer Pla de Recerca Educativa de Catalunya

query_builder   16 març 2023 17:00

settings_input_antenna Convocatòria

Educació i Recerca i Universitats presenten el primer Pla de Recerca Educativa de Catalunya

Els consellers d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, i de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, presidiran demà dijous l’acte institucional de presentació del Pla de Recerca Educativa de Catalunya. Serà a les 17h a la Capella del Macba.

En l’acte, conduït per la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, intervindran un seguit d’experts de l’àmbit educatiu que, a través de vídeos, exposaran diferents aspectes sobre la importància de la recerca i les evidències en les pràctiques educatives. Així, intervindran la consultora al Centre for Educational Research and Innovation de l’OCDE, Nóra Révai; el director del Educational Research Centre d’Irlanda, Aidan Clerkin; la doctora en Polítiques Públiques i Transformació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona, Sheila González; i la directora de la Rosendale Primary School, Kate Atkins.

La presentació del Pla de Recerca Educativa anirà a càrrec del director general d’Innovació, Digitalització, Currículum i Llengües, Joan Cuevas, i els consellers d’Educació i de Recerca i Universitats en faran la cloenda.

17:00|Els consellers Cambray i Nadal clouen l'acte de presentació del Pla de Recerca Educativa. Capella del Macba ( pl. dels Àngels, 1)|Barcelona (Barcelonès)

Els consellers d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, i de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, presidiran l'acte institucional de presentació del Pla de Recerca Educativa de Catalunya.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia