Sala de premsa

El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya es presenta al Centre Cultural Blanquerna

query_builder   16 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya es presenta al Centre Cultural Blanquerna

En el marc del cicle de conferències "Centres de Recerca a Catalunya. Una aposta per la societat del coneixement" que organitza la Delegació del Govern a Madrid
El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC) presentarà les seves activitats, dimarts 17 de juny, a les 19:30 hores, al Centre Cultural Blanquerna (Alcalá, 44).
 
Montserrat García, adjunta a Gerència del CTFC, explicarà els objectius del centre, la seva contribució a la modernització i a la competitivitat del sector forestal, al desenvolupament rural i a la gestió del medi rural. El CTFC desenvolupa una gran activitat en recerca, formació i transferència de tecnologia en un dels sectors, el forestal, que en l’actualitat té importants reptes estratègics.
 
Catalunya és una regió eminentment forestal, amb 2 milions d’hectàrees de superfície forestal, representant un 61% del territori i sent una infraestructura bàsica de país.
 
Aquest acte s’inclou dins el cicle “Centres de Recerca a Catalunya. Una aposta per la societat del coneixement”. La Generalitat de Catalunya porta a terme una política decidida a potenciar la recerca amb l'objectiu de millorar la competitivitat econòmica i el benestar social, augmentant la investigació d'excel·lència i atraient el talent internacional amb criteris competitius. Els trenta-quatre centres participats per la Generalitat i per diverses universitats catalanes són una peça clau de l'entramat d'aquesta política.
 
Han participat en aquest cicle de conferències l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya, l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars, l’Institut Català de Recerca de l’Aigua, el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya i l’Institut Català de Paleontologia. La cloenda tindrà lloc el proper 23 de juny amb l’ICREA i la contractació d’investigadors d’arreu del món.

19:30|.Centre Cultural Blanquerna. c/ Alcalá, 44| ()

El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya presentarà les seves activitats a Blanquerna, dins el cicle "Centres de Recerca a Catalunya. Una aposta per la societat del coneixement" que organitza la delegació del Govern a Madrid. Conferència a càrrec de Montserrat García, adjunta a Gerència del CTFC.