Sala de premsa

El secretari Castellanos donarà a conèixer dimarts a Tortosa els ajuts i el pla d'actuacions d'ACCIÓ per aquest 2023

query_builder   21 març 2023 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari Castellanos donarà a conèixer dimarts a Tortosa els ajuts i el pla d'actuacions d'ACCIÓ per aquest 2023

El secretari d’Empresa i Competitivitat atendrà els mitjans de comunicació a les 09:45h i a les 10:00h encapçalarà l’acte ‘ACCIÓ ON. Fem avui l’empresa del demà’ a l’edifici de les Delegacions del Govern

Demà, dimarts 21 de març, el secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell, donarà a conèixer els principals ajuts per a les empreses i el pla d’actuacions per aquest 2023 d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball. Castellanos encapçalarà l’acte ‘ACCIO ON. Fem avui l’empresa del demà’ que tindrà lloc a les 10:00h a l’edifici de les Delegacions del Govern i que comptarà amb la participació de les empreses Nemon i Antaix. Prèviament, a les 09:45h, Castellanos atendrà els mitjans de comunicació al mateix espai.


10:00|Informació sobre els ajuts i el pla d'actuacions d'ACCIÓ per aquest 2023. Edifici de les Delegacions del Govern a les Terres de l'Ebre ( pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El secretari d'Empresa i Competitivitat i conseller delegat d'ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell, encapçalarà l'acte ACCIO ON. Fem avui l'empresa del demà on donarà a conèixer els principals ajuts per a les empreses i el pla d'actuacions per aquest 2023 d'ACCIÓ. Previament, a les 9.45h, atendrà els mitjans de comunicació.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia