Sala de premsa

Joan Boada inaugura la nova seu dels serveis territorials del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a l'Alt Pirineu i Aran

query_builder   17 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Joan Boada inaugura la nova seu dels serveis territorials del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a l'Alt Pirineu i Aran

Demà dimecres, a les 13:00 hores, al carrer Comtat d'Urgell, 10, a la Seu d'Urgell
El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, acompanyat pel director dels serveis territorials a l'Alt Pirineu i Aran, Àngel Joval, inaugurarà demà dimecres 18 de juny, a les 13.00 hores, la nova seu dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a l'Alt Pirineu i Aran.
 
La nova seu es troba en una zona cèntrica de la Seu d'Urgell, concretament en uns baixos del carrer Comtat d'Urgell, número 10.
 
A l'acte també assistiran el delegat del govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, i els directors dels serveis territorials del departament a Barcelona, Tarragona, Terres de l'Ebre, Catalunya Central, Lleida i Girona.
 
Prèviament, a les 12:45 hores, Joan Boada i Àngel Joval, atendran els mitjans de comunicació.
 

13:00|.Seu dels Serveis Territorials Alt Pirineu i Aran (c. Comtat d'Urgell, 10)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, inaugurarà la nova seu dels serveis territorials del Departament a l'Alt Pirineu i Aran, acompanyat del director territorial, Àngel Joval. A l'acte també hi assistiran el delegat del Govern i els directors dels serveis territorials de Barcelona, Tarragona, Terres de l'Ebre, Catalunya Central, Lleida i Girona. Prèviament, a les 12:45 hores, Joan Boada i Àngel Joval, atendran els mitjans de comunicació.