Sala de premsa

El conseller Torrent participa a la presentació de la Fundació Barcelona Capital Nàutica

query_builder   30 març 2023 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent participa a la presentació de la Fundació Barcelona Capital Nàutica

  1. Els patrons de la fundació exposaran com l’arribada de la 37a Copa Amèrica esdevindrà un catalitzador del potencial del país


Demà dijous 30 de març, a les 11 h, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, encapçalarà l’acte “Un mar obert a tothom: Barcelona i Catalunya es preparen per ser capital nàutiques” on es presentarà oficialment la Fundació Barcelona Capital Nàutica (FBCN), de la qual n’és president, es donarà a conèixer la seva missió i es detallaran quins seran els seus projectes de llegat.

A l’esdeveniment, presentat pel periodista Roger Escapa, els diversos patrons hi exposaran la importància que Barcelona i Catalunya es converteixin en capitals nàutiques mundials i com la celebració de la 37a edició de la Copa Amèrica a Barcelona, l’any 2024, és la oportunitat demostrar el potencial internacional del territori i per obrir el mar a tothom.


11:00|El conseller Torrent participa a la presentació de la Fundació Barcelona Capital Nàutica. Moll de Llevant, 1|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, encapçalarà l'acte "Un mar obert a tothom: Barcelona i Catalunya es preparen per ser capital nàutiques" on es presentarà oficialment la Fundació Barcelona Capital Nàutica (FBCN).

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia