Sala de premsa

Roda de premsa sobre la filtració de dades pel ciberatac a l'Hospital Clínic de Barcelona, avui a les 12.30 h

query_builder   30 març 2023 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa sobre la filtració de dades pel ciberatac a l'Hospital Clínic de Barcelona, avui a les 12.30 h

El director mèdic de l'Hospital Clínic de Barcelona, Dr. Antoni Castells; el director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Tomàs Roy, i el cap de la Comissaria General d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra, Ramon Chacón, atendran els mitjans de comunicació avui, a les 12.30 hores, per informar de la situació sobre la filtració de dades de l'Hospital Clínic.

La roda de premsa se celebrarà a la sala d'actes Farreras Valentí (Escala 9, planta 3) de l'Hospital Clínic de Barcelona (c. Villarroel, 170).

12:30|Roda de premsa sobre la filtració de dades de l'Hospital Clínic. Sala d'actes Farreras Valentí (escala 9, planta 3). Hospital Clínic (c. Villarroel, 170)|Barcelona (Barcelonès)

El director mèdic de l'Hospital Clínic de Barcelona, Dr. Antoni Castells; el director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Tomàs Roy, i el cap de la Comissaria General d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra, Ramon Chacón, atendran els mitjans de comunicació avui, a les 12.30 hores, per informar sobre la filtració de dades de l'Hospital Clínic.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia