Sala de premsa

Programa per al cos consular

La consellera Serret presenta la Vall de l'Hidrogen de Catalunya i el Port de Tarragona al cos consular

query_builder   14 abril 2023 09:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Serret presenta la Vall de l'Hidrogen de Catalunya i el Port de Tarragona al cos consular

La visita s’emmarca en el programa d’activitats que el Govern organitza als representants diplomàtics acreditats a Barcelona

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, visitarà demà el Port de Tarragona per presentar al cos consular acreditat a Barcelona la Vall de l’Hidrogen de Catalunya.

La descarbonització és una prioritat del Govern de la Generalitat, i per això impulsa projectes com el de la Vall de l’Hidrogen de Catalunya, una iniciativa que aglutina tots els agents que integren la cadena de valor de l’hidrogen verd. Formada per 180 empreses, 42 organismes públics, 21 associacions i clústers, 4 cambres de comerç i 12 centres de coneixement i recerca, el seu objectiu és impulsar el coneixement, la producció i la implementació d’aquesta alternativa energètica per fer front als reptes del canvi climàtic, però també per impulsar la prosperitat econòmica i social de Catalunya. El Govern també preveu la creació del Centre Català per la Descarbonització de la Indústria, que tindrà la seva seu a Tarragona.

La visita del cos consular al Port de Tarragona comptarà amb una benvinguda per part del seu president, Saül Garreta Puig. També comentaran el context i les oportunitats de la Vall de l’Hidrogen el director general d’Indústria, Oriol Alcoba Malaspina; el director tècnic de la Vall de l’Hidrogen, Isaac Justícia, que farà la presentació tècnica del projecte; el director de Dow Chemical Company, Ignasi Cañigueral; i la directora de l’Associació Empresarial Química de Tarragona, Genoveva Climent.

Els mitjans podran gravar imatges al final de la reunió a la Sala Josefina Castellví del Port de Tarragona, a les 11 h, i seguidament, a les 11.15 h, la consellera Serret i el president del Port de Tarragona, Saül Garreta, faran una atenció als mitjans a les escales exteriors de la seu institucional del Port de Tarragona. A continuació, el cos consular farà una visita al port.

Per cobrir aquest acte, cal acreditar-se prèviament a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior i Unió Europea, enviant un correu a comunicacio.exteriors@gencat.cat amb nom i cognoms, DNI, mitjà i categoria professional (redactor/a, càmera, fotògraf/a, etc.).

09:30|La consellera Serret presenta la Vall de l'Hidrogen de Catalunya i el Port de Tarragona al cos consular. Port de Tarragona|Tarragona (Tarragonès)

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, visitarà el Port de Tarragona per presentar al cos consular acreditat a Barcelona la Vall de l'Hidrogen de Catalunya. La visita s'emmarca en el programa d'activitats que el Govern organitza als representants diplomàtics acreditats a Barcelona. Acompanyarà la consellera el delegat del Govern, Àngel Xifré.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia