Sala de premsa

La portaveu Plaja i el director de l'ACA informen aquest dimarts dels acords del Govern en roda de premsa

query_builder   18 abril 2023 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

La portaveu Plaja i el director de l'ACA informen aquest dimarts dels acords del Govern en roda de premsa

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, i el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Samuel Reyes, informaran demà dimarts, 18 d’abril, a les 12.30h en roda de premsa dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. La compareixença es podrà seguir en directe des de la web i les xarxes socials de Govern.

NOTA: Per cobrir aquesta roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

12:30|La portaveu Plaja i el director de l'ACA informen dels acords del Govern i de la Comissió Interdepartamental de la Sequera. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, i el director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Samuel Reyes, informaran en roda de premsa dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí i de la reunió de la Comissió Interdepartamental de la Sequera.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia