Sala de premsa

Presentació de la campanya "Revetlles amb precaució" a Manresa

query_builder   18 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la campanya "Revetlles amb precaució" a Manresa

Dijous, 19 de juny, a les 16.00 hores, a la seu dels serveis territorials del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació
Demà dijous 19 de juny, i a partir de les 16.00 hores, es presentarà, a la seu dels serveis territorials del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació (c/ Guimerà, 14 de Manresa), la campanya ‘Revetlles amb precaució’.
 
A l’acte assistiran la subdelegada del Govern central a Barcelona, Montserrat Garcia Llovera; el director dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Carles Llussà; i Francina Gabarró, en representació del delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central. A més, també hi seran el cap de la Regió d’Emergències Centre, Jordi Vila; el responsable del servei de sensibilització de la direcció general de Protecció Civil, Jaume Guamis i la directora del sector sanitari Bages/Solsonès de la Regió Sanitària de la Catalunya Central, Maria Teresa Campanera.

16:00|.Serveis territorials d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (c. Guimerà, 14)|Manresa (El Bages)

El director dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Carles Llussà, presentarà la campanya “Revetlles amb precaució” a Manresa.