Sala de premsa

El president Aragonès inaugura demà al Palau Robert l'exposició "Salvador Seguí, el Noi del Sucre"

query_builder   28 abril 2023 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès inaugura demà al Palau Robert l'exposició "Salvador Seguí, el Noi del Sucre"

  1. La mostra commemora el centenari de l’assassinat de Seguí, figura clau de l’anarcosindicalisme català

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, encapçalarà demà, divendres 28 de maig, la inauguració de l’exposició “Salvador Seguí, el Noi de Sucre”, al Palau Robert.

El president arribarà a les 12 del migdia per fer una visita a l’exposició. Els mitjans gràfics podran prendre imatges del recorregut. En acabar, al jardí, es donarà pas als parlaments inaugurals, a càrrec del conseller Torrent, del comissari de la mostra, Sergi Martín, i del cap de l’Executiu.

Amb aquesta mostra la Generalitat commemora el centenari de la mort d’un dels líders més destacats del moviment anarcosindicalista a Catalunya de principis del segle XX. Al capdavant de la CNT, el Noi del Sucre va contribuir a l’assoliment de fites inimaginables, com l’aprovació de la jornada laboral de vuit hores. Seguí va ser assassinat a Barcelona el 1923, juntament amb Francesc Comas, i els autors del crim no van ser mai detinguts.

Nota: Els mitjans que vulguin assistir a la inauguració caldrà que s’acreditin prèviament davant l’Oficina de Comunicació del Palau Robert, enviant un correu a mporter@gencat.cat (Martí Porter) o bé a sandra.iglesias@gencat.cat (Sandra Iglesias).12:00|Inauguració de l'exposició "Salvador Seguí, el Noi del Sucre". Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i de la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i Gonzàlez, encapçalarà la inauguració de l'exposició "Salvador Seguí, el Noi del Sucre". La portaveu del Govern, Patrícia Plaja; el secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, Oriol Duran; i la directora general de Difusió, Eva Pomares, també hi aniran. Després de visitar l'exposició, tindran lloc els parlaments inaugurals als jardins del Palau Robert, que aniran a càrrec del conseller Torrent; del comissari de la mostra, Sergi Martín,i del president Aragonès, que clourà l'acte.

Nota: Per motius d'espai, només els mitjans gràfics podran prendre imatges del recorregut del president per la mostra. La resta de mitjans podran fer la visita un cop finalitzats els parlaments. Per assistir-hi, cal acreditar-se prèviament davant l'Oficina de Comunicació del Palau Robert, enviant un correu a mporter@gencat

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia