Sala de premsa

El vicepresident del Govern lliura el XVIIIè Premi Internacional Ramon Llull

query_builder   30 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern lliura el XVIIIè Premi Internacional Ramon Llull

· El jurat ha decidit atorgar el guardó a Michael Van Walt
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà el proper dilluns, dia 2 de juny a les 19.00 hores, l’acte de lliurament del XVIIIè Premi Internacional Ramon Llull que enguany rebrà el president executiu i cofundador de Kreddha,  el Consell Internacional per a la Pau dels Estats, dels Pobles i de les Minories, Michael Van Walt. A l’acte, també hi assistiran el conseller de Cultura i  Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresseras; la secretària d’Afers Exteriors, Roser Clavell; i el director de l’Institut Ramon Llull, Josep Bargalló.
 
A  part del vicepresident i del guardonat, a l’acte també intervindran el secretari del Jurat, Isidor Marí, que farà lectura de la concessió del XVIIIè Premi; el president honorari del Centre Unesco de Catalunya, Fèlix Martí, que farà la glossa del guardonat; i el president de la Fundació Congrés de Cultura Catalana, Francesc Vallverdú.
 
El premi Internacional Ramon Llull té per objecte reconèixer la tasca de persones i institucions que, pels seus estudis o per les seves activitats de promoció, han contribuït a la difusió de la llengua i la realitat històrico-culturals catalanes o a la defensa de les cultures i nacions sense estat. Des de l'any 2004 el premi, dotat amb 10.000 euros, es convoca anualment i de forma conjunta entre la Fundació Congrés de Cultura Catalana i l'Institut Ramon Llull.

19:00|.Palau de la Generalitat (Plaça Sant Jaume, 4). |Barcelona (El Barcelonès)

Acte de lliurament del XVIIIè Premi Internacional Ramon Llull