Sala de premsa

La consellera Capdevila presenta una campanya per promoure l'acolliment d'infants

query_builder   19 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Capdevila presenta una campanya per promoure l'acolliment d'infants

Serà una exposició itinerant per diverses ciutats de Catalunya per informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre l'acolliment i motivar noves famílies acollidores
 
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà el proper divendres 20, a la sala d’actes de l’Institut Català de les Dones, la nova campanya per promoure l’acolliment d’infants tutelats per la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència. A l’acte també hi assistiran la secretària d’Infància i Adolescència, Imma Pérez, i la directora de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA), Sílvia Casellas. D’aquesta manera, el departament d’Acció Social vol fer una aposta ferma per motivar noves famílies acollidores i fer realitat el dret dels infants a viure en família.
 
L’acolliment simple en família aliena és la millor manera d’atendre adequadament les necessitats de l’infant que es troba en situació de risc. La família acollidora li procura l’afecte i l’atenció educativa necessària per a la seva integració en la societat i, sempre que sigui possible, el retorn amb la família natural. És per això que l’acolliment és un servei a l’infant que ho necessita.
 
La campanya que promou l’ICAA serà una exposició interactiva i itinerant per diverses ciutats de Catalunya. Vol informar i sensibilitzar al públic en general sobre l’acolliment i, sobretot, animar noves famílies a acollir.  

10:00|.Institut Català de les Dones (pl. Pere Coromines, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà la campanya per promoure els acolliments d'infants tutelats.