Sala de premsa

El president Aragonès es reunirà demà amb els delegats i delegades del Govern a l'exterior

query_builder   25 maig 2023 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès es reunirà demà amb els delegats i delegades del Govern a l'exterior

  1. El cap de l’Executiu rebrà els representants de la Generalitat en el marc de la trobada bianual que fan presencialment a Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, es reunirà demà, dijous 25 de maig, amb els delegats i delegades del Govern a l’exterior, que són a Barcelona per participar a la trobada bianual per coordinar l’acció exterior del Govern, compartir bones pràctiques i rebre sessions formatives.

La recepció tindrà lloc al Palau de la Generalitat a les 10 hores i hi haurà un parlament del president. En el marc d’aquesta trobada bianual, els representants del Govern a l’exterior també estan fent reunions i presentacions amb l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, el Biocat, el Departament de Salut, l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya o l’Agència Catalana de l’Aigua. L’objectiu és que coneguin de primera mà els àmbits d’actuació prioritaris del Govern i tinguin totes les eines per ser la veu de la Generalitat al món.

La xarxa de delegacions a l’exterior és una eina cabdal de l’acció exterior del Govern de la Generalitat i avui hi ha més delegacions del Govern a l’exterior que mai, 20, en procés de ser-ne 21.

El Govern té representació institucional a Brussel·les, a França, al Regne Unit i Irlanda, als Estats Units i el Canadà, a Alemanya, a Itàlia, a Portugal, a Suïssa, als Països Nòrdics i als Països Bàltics, al Sud-est d’Europa, a Europa Central, a Andorra, al Nord d’Àfrica, al Senegal, a l’Àfrica Meridional, al Japó, a Corea del Sud, a Mèxic i l’Amèrica Central, al Brasil i al Con Sud. Properament es crearà una delegació a Colòmbia.


Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte cal que disposin de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

10:00|Reunió amb els delegats i delegades del Govern a l'exterior. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, es reunirà amb els delegats i delegades del Govern a l'exterior, que són a Barcelona per participar a la trobada bianual per coordinar l'acció exterior del Govern. En el decurs de l'acte hi haurà un parlament del president.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia