Sala de premsa

CANVI D'HORA

El conseller Balcells presenta el nou Programa per impulsar l'ús de la intel·ligència artificial al Sistema de Salut de Catalunya

query_builder   19 juny 2023 16:45

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Balcells presenta el nou Programa per impulsar l'ús de la intel·ligència artificial al Sistema de Salut de Catalunya

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà aquest dilluns el nou Programa Salut/IA, una aposta estratègica per assegurar l’ètica, l’equitat, l’eficiència i la sostenibilitat coordinada de les solucions d’intel·ligència artificial en salut a Catalunya.

Balcells presentarà el nou programa el pròxim dilluns 19 de juny a les 16.45 hores al Departament de Salut en roda de premsa, que també comptarà amb la participació del Dr. José Ibeas López, director del Programa Salut/IA i cap del Grup de recerca en Nefrologia clínica, intervencionista i computacional de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT); i del Dr. Josep Malvehy Guilera, coordinador de la Unitat de càncer cutani i d'Innovació de l'Institut de Medicina i Dermatologia de l’Hospital Clínic.

Durant la roda de premsa també s’informarà de la primera reunió de constitució i treball del Comitè Directiu del Programa Salut/IA –format per alts representants de l'àmbit de la salut de Catalunya, professionals de la pràctica clínica i persones expertes en intel·ligència artificial–, que haurà presidit el conseller Balcells just abans de la compareixença.

Els mitjans de comunicació que vulguin acreditar-se per assistir presencialment a la roda de premsa hauran de fer-ho enviant un correu electrònic, com a màxim el dilluns 19/06 a les 12.30 hores a premsa.salut@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació.

La roda de premsa també es podrà seguir a través de youtube: https://youtube.com/live/5yu8qBbFwLs?feature=share

16:45|El conseller Balcells presenta el nou Programa per impulsar l'ús de la intel·ligència artificial al Sistema de Salut de Catalunya. Departament de Salut. Pavelló Ave Maria ( trav. de les Corts, 131-159)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà el nou Programa Salut/IA, una aposta estratègica per assegurar l'ètica, l'equitat, l'eficiència i la sostenibilitat coordinada de les solucions d'intel·ligència artificial en salut a Catalunya.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia