Sala de premsa

La directora de l'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció, Sílvia Casellas, inaugura la 'I jornada d'atenció al nen adoptat'

query_builder   25 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La directora de l'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció, Sílvia Casellas, inaugura la 'I jornada d'atenció al nen adoptat'

La jornada té per objectiu mostrar-los els darrers avenços en programes i revisions pràctiques d'adopció
La directora de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció (ICAA) del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Sílvia Casellas, inaugurarà el proper dimecres la ‘I Jornada d’atenció al nen adoptat’ a l’Auditori del departament d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Institut Universitari Dexeus (C. Sabino Arana, 5-19). La intervenció de la directora de l’ICAA tindrà lloc a les 9:15 hores.
 
La jornada, organitzada pel Servei de Pediatria de l’Institut Universitari Dexeus, s’adreça a pediatres, psicòlegs i psicòlogues i té per objectiu mostrar-los els darrers avenços en programes i revisions pràctiques d’adopció. El programa debatrà aspectes com la visita preadoptiva, la descripció de patologies i malalties segons els països d’origen, els criteris per valorar les vacunes, els trastorns en l’aprenentatge o les perspectives dels pares i les mares en un procés adoptiu.

09:15|.Auditori del departament d'Obstetrícia i Ginecologia de l'IU Dexeus (c/Sabino Arana, 5-19)|Barcelona (El Barcelonès)

La directora de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció, Sílvia Casellas, inaugurarà la ‘I jornada d’atenció al nen adoptat’.