Sala de premsa

La consellera Verge presentarà a Torroella de Montgrí l'oferta de serveis del programa TempsxCures per a aquest estiu

query_builder   29 juny 2023 16:15

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Verge presentarà a Torroella de Montgrí l'oferta de serveis del programa TempsxCures per a aquest estiu

 1. Ho farà en el marc d’una visita al servei de canguratge “Dona’t temps”, finançat amb el programa TempsxCures, amb què la Generalitat es corresponsabilitza de la cura d’infants i adolescents de 0 a 16 anys.
 2. Després de la visita, la consellera es traslladarà a Palamós per participar en l’acte de commemoració del Dia Internacional de l’Orgull per a l’alliberament LGBTI+.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà demà Torroella de Montgrí per conèixer de primera mà una de les activitats finançades amb el programa TempsxCures, que ofereix serveis de cures per a infants i adolescents de 0 a 16 anys arreu de Catalunya. En concret, la consellera visitarà el servei de canguratge "Dona’t temps", que aquest dijous comptarà amb un taller de banderoles dinamitzat per l’entitat Racó de Rialles.

A les 16.45 h, la consellera atendrà els mitjans de comunicació a la plaça de la Vila, on s’estarà desenvolupant el taller. Verge presentarà des de Torroella de Montgrí tota l’oferta de serveis que el programa TempsxCures proporcionarà aquest estiu a les famílies d’arreu de Catalunya.

Després de la visita, la consellera es traslladarà a Palamós per participar en l’acte de commemoració del Dia Internacional de l’Orgull per a l’alliberament LGBTI+, del qual farà la cloenda.

Es prega als mitjans de comunicació que desitgin assistir a l’atenció de les 16.45 h a Torroella de Montgrí que enviïn un correu electrònic a comunicacio.igualtat@gencat.cat.

La consellera Verge visita Torroella de Montgrí i Palamós

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà els municipis de Torroella de Montgrí i Palamós per conèixer un dels serveis finançats amb el programa TempsxCures i per participar en la commemoració del Dia Internacional de l'Orgull per a l'alliberament LGBTI+, respectivament. L'acompanyarà la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a Girona, Marta Casacuberta.IFE SSTT Girona Participació a l'acte institucional del departament d'Igualtat i Feminismes amb motiu del 28J a Girona

 • 16:15|Visita a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Ajuntament de Torroella de Montgrí|Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i es reunirà amb l'alcalde, Jordi Colomí Massanas, i la consellera de Dones, Benestar Social i Família del Consell Comarcal del Baix Empordà. També participaran en la trobada la directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, Núria Vergés Bosch, i la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a Girona, Marta Casacuberta Solà. Després de la reunió, la consellera signarà el Llibre d'honor.

 • 16:45|Atenció als mitjans de comunicació. Pl. de la Vila|Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presentarà l'oferta de serveis d'aquest estiu del programa TempsxCures per al conjunt de Catalunya.

 • 17:00|Visita al servei 'Dona't temps'. Pl. de la Vila|Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà el servei de canguratge Dona't temps, finançat pel programa TempsxCures. Aquest dijous, el servei comptarà amb un taller de banderoles dinamitzat per l'entitat Racó de Rialles.

 • 18:30|Visita a l'Ajuntament de Palamós. Ajuntament de Palamós ( c. Major, 56)|Palamós (Baix Empordà)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà l'Ajuntament de Palamós i es reunirà amb l'alcalde, Lluís Puig Martorell; la regidora d'Igualtat, Yolanda Aguilar Gallego; la vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona, Maria Puig Ferrer; i el soci fundador i president d'Emporderats-Associació LGBTI del Baix Empordà, Manel Moreno. També participaran en la trobada el director general de Polítiques Públiques LGBTI+, Xavier Florensa Cantons, i la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a Girona, Marta Casacuberta Solà. La consellera signarà el llibre d'honor.

 • 19:00|Commemoració del Dia Internacional de l'Orgull per a l'alliberament LGBTI+. Pg. del Mar|Palamós (Baix Empordà)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, clourà la commemoració institucional a Palamós del 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull per a l'alliberament LGBTI+.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia