Sala de premsa

El secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participa a l'acte inaugural de l'XI Fòrum de la Seguretat: la seguretat en Incendis. Estat de la Qüestió.

query_builder   25 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participa a l'acte inaugural de l'XI Fòrum de la Seguretat: la seguretat en Incendis. Estat de la Qüestió.

El Fòrum analitzarà la situació actual de la seguretat en cas d'incendi, tant en la indústria com en els edificis.
El Secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participarà demà dijous, 26 de juny, a les 09.20 hores, a l’acte inaugural de l’XI Fòrum de la Seguretat: la seguretat en incendis. Estat de la Qüestió, que, organitzat per l’Institut d’Estudis de la Seguretat (IDES) es durà a terme a l’Auditori Pompeu Fabra del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, a Barcelona.
 
En el decurs del Fòrum s’analitzarà la seguretat en els incendis d’indústria i d’edificis a través de l’anàlisi de la normativa vigent contra incendis o el coneixement tècnic de la matèria, entre d’altres aspectes. En aquest sentit, diversos experts han treballat en la realització d’un dossier, els resultats del qual seran presentats demà.
 
La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS) ha col·laborat en el comitè tècnic del Fòrum de la Seguretat: la seguretat en incendis. Estat de la Qüestió, i és un dels seus patrocinadors.
 
En aquest sentit, és especialment destacable l’avantprojecte de la “Llei de prevenció i seguretat en cas d’incendi” en què treballa la DGPEIS, i que està en la seva darrera fase d’elaboració, prèvia a la tramesa al Parlament.
 
Els Bombers de la Generalitat van treballar, l’any 2007, en més de 16.000 serveis relacionats amb incendis diversos d’indústries, magatzems o habitatges.
 
A l’acte inaugural també participaran la regidora de Prevenció, Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp; el president de l’IDES i degà del COEIC, Joan Vallvé, i el vicepresident de l’IDES i degà del CETIB, Joan Ribó.

09:20|.Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya (Via Laietana, 39)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, participarà a l’acte inaugural de l’XI Fòrum de la Seguretat: la seguretat en Incendis. Estat de la Qüestió.