Sala de premsa

Constitució del grup d'experts independents per combatre la violència sexual entre infants i adolescents

query_builder   19 juliol 2023 13:00

settings_input_antenna Convocatòria

Constitució del grup d'experts independents per combatre la violència sexual entre infants i adolescents

El coordinador del grup de treball, Eduard Vallory, atendrà els mitjans de comunicació a les 13h

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, presidirà demà a la seu del Departament, a les 13.30 h, la primera reunió del grup d’experts independents a qui el Govern ha encomanat la tasca d’analitzar la violència sexual entre infants i adolescents i proposar mesures per abordar-la.

A les 13 h, el coordinador del grup de treball i president de CATESCO, Eduard Vallory, atendrà els mitjans de comunicació per valorar la constitució del grup i explicar els punts que es tractaran en aquesta primera trobada.

Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges (mut) a l’inici de la reunió.

13:00|El conseller Campuzano presideix la primera reunió del grup d'experts per combatre la violència sexual entre infants i adolescents. Departament de Drets Socials ( pg. del Taulat, 266-270)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, presidirà la primera reunió del grup d'experts per combatre la violència sexual entre infants i adolescents. L'acompanyarà la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls i Carol. Abans de la reunió, a les 13 h, el coordinador del grup de treball i president de CATESCO, Eduard Vallory, atendrà els mitjans de comunicació per valorar la constitució del grup. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges (mut) a l'inici de la reunió (13.30h).

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia