Sala de premsa

El Departament d'Acció Social i Ciutadania organitza una jornada a Vic sobre com prevenir la mutilació genital femenina

query_builder   2 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament d'Acció Social i Ciutadania organitza una jornada a Vic sobre com prevenir la mutilació genital femenina

S'adreça a professionals de l'àmbit de la salut, de l'educació, de la seguretat i dels serveis socials
La secretària d’infància i Adolescència del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Imma Pérez, inaugurarà demà, dimarts 3 de juny, a Vic una jornada de formació sobre com prevenir la mutilació genital femenina. L’acte, que està adreçat a professionals de l’àmbit de la salut, de l’educació, de la seguretat i dels serveis socials, s’emmarca en la publicació de lasegona edició del “Protocol d’actuacions per prevenir la mutilació genital femenina”. Aquesta segona edició s’ha fet tenint en compte els últims canvis legislatius i les bones pràctiques -cada vegada més nombroses- dels professionals i les associacions.
 
També assistiran a la inauguració el president del Consell Comarcal d'Osona, Miquel Arisa, i la quarta tinent d’alcalde de Vic, Gràcia Ferrer.
 
Imma Pérez atendrà els mitjans de comunicació a les 10 hores a l’Edifici el Sucre per explicar les principals novetats de la segona edició i l’objectiu d’aquesta sessió formativa, que ja ha tingut lloc a Terrassa, Salou, Blanes i Lleida.

10:00|.Edifici el Sucre (c. Ramon d'Abadal, 5)|Vic (Osona)

La secretària d'Infància i Adolescència, Imma Pérez, inaugurarà la jornada de presentació del protocol de prevenció de la mutilació genital femenina.