Sala de premsa

El president Aragonès rebrà l'alcalde Collboni demà dimecres al Palau de la Generalitat

query_builder   30 agost 2023 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès rebrà l'alcalde Collboni demà dimecres al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, mantindrà una reunió institucional amb l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, al Palau de la Generalitat, aquest dimecres 30 d’agost. La reunió, que serà la primera entre el president i l’alcalde de la ciutat, tindrà lloc a les 16 hores.

La trobada es farà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici.

En acabar la reunió compareixerà l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, a la sala Torres Garcia. Posteriorment, per part del Govern, atendrà als mitjans de comunicació la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte, caldrà disposar del carnet de premsa del Palau de la Generalitat o, bé, el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a l’adreça: premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.


Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament Acreditació de professionals de comunicació

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional

16:00|Reunió institucional amb l'alcalde de Barcelona. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, mantindrà una reunió institucional amb l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, al Palau de la Generalitat, aquest dimecres 30 d'agost. La reunió, que serà la primera entre el president i l'alcalde de la ciutat, tindrà lloc a les 16 hores.

La trobada es farà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici. En acabar la reunió compareixerà l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, a la sala Torres Garcia. Posteriorment, per part del Govern, atendrà als mitjans de comunicació la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia