Sala de premsa

El Departament d'Acció Social i Ciutadania i la Plataforma per la Llengua presenten diversos materials per facilitar l'acollida lingüística

query_builder   3 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament d'Acció Social i Ciutadania i la Plataforma per la Llengua presenten diversos materials per facilitar l'acollida lingüística

Es tracta d'una 'Guia pràctica d'acollida lingüística' i del tríptic 'El català, llengua d'acollida'
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i la coordinadora de l’àrea d’acollida de la Plataforma per la Llengua, Gemma Ponsa, presentaran el proper dimecres diversos materials d’acollida lingüística per a persones immigrades. L’acte tindrà lloc a les 12:30 hores a la seu de l’Institut Català de les Dones (Plaça Pere Coromines, 1).
 
El material que es presentarà, elaborat per la Plataforma per la Llengua amb la col·laboració del Departament d’Acció Social i Ciutadania, són la ‘Guia pràctica d’acollida lingüística’ i el tríptic ‘El català, llengua d’acollida’. A la Guia s’exposen reflexions i recursos pràctics per a professionals que acullen l’alumnat nouvingut i les seves famílies mentre que el tríptic vol sensibilitzar les persones estrangeres que arriben a Catalunya de la importància i utilitat del català.

12:30|.Institut Català de les Dones (Plaça Pere Coromines, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i la coordinadora de l’àrea d’acollida de la Plataforma per la Llengua, Gemma Ponsa, presentaran diversos materials d’acollida lingüística per a persones immigrades.