Sala de premsa

La consellera Capella es reuneix amb la ministra de Mobilitat, Transports i Agenda Urbana

query_builder   13 setembre 2023 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Capella es reuneix amb la ministra de Mobilitat, Transports i Agenda Urbana

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, es reuneix demà dimecres, 13 de setembre, a les 10.30 h, a Madrid amb la ministra de Mobilitat, Transports i Agenda Urbana, Raquel Sánchez Jiménez.


La trobada es produeix a petició de la consellera Capella i arran dels reiterats incidents a la xarxa de Rodalies d’aquest estiu. Durant la reunió també s’abordarà l’estat dels convenis que s’han de signar perquè Catalunya pugui rebi els 914 milions d’euros associats a les encomanes de gestió per executar les obres de millora de l’eix pirinenc, l’N-260; les de la pacificació de l’NII i els nous accessos de la C32 al Maresme; les dels nous accessos a l’AP7 l l’AP2, i els dos intercanviadors ferroviaris entre la línia del Metro del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i l’R8 de Rodalies Renfe a Volpelleres i l’Hospital General, així com la publicació per part del Ministeri de les àrees tenses que el Govern ha declarat per poder aplicar la contenció dels lloguers que preveu la Llei estatal pel dret a l’habitatge.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la salutació entre la consellera i la ministra a l’inici de la trobada, que es produirà al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Paseo de la Castellana, 67, de Madrid).

Un cop acabada la reunió, cap a les 13.15 h, la consellera atendrà els mitjans de comunicació per fer una valoració de la trobada. La trobada informativa es farà a la delegació del Govern de la Generalitat a Madrid-Centre Cultural Blanquerna (carrer Alcalà, 44, de Madrid).


10:30|La consellera Capella es reuneix amb la ministra de Mobilitat, Transports i Agenda Urbana. Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid-Centre Cultural Blanquerna ( c. Alcalà, 44)|Madrid ()

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, es reunirà amb la ministra de Mobilitat, Transports i Agenda Urbana, Raquel Sánchez Jiménez. A les 10.30 h es farà el mut de salutació per a mitjans gràfics al MITMA. A les 13.15 h (aproximadament) hi haurà l'atenció als mitjans a la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia