Sala de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura el Saló per a l'Autonomia Personal i la Qualitat de Vida Avante

query_builder   4 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura el Saló per a l'Autonomia Personal i la Qualitat de Vida Avante

El Saló acollirà 180 expositor que mostraran els darrers avenços i solucions per a la gent amb dependència
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà dijous a la Fira de Barcelona la primera edició del Saló per a l’Autonomia Personal i la Qualitat de Vida Avante. L’acte inaugural tindrà lloc a les 13:00 hores i acompanyaran la consellera el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet; i el president del comitè organitzador del Saló Avante, Higinio Raventós.
 
El Saló per a l’Autonomia Personal i la Qualitat de Vida Avante se celebrarà entre el 5 i el 7 de juny al Palau Número 1 del Recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona. Hi haurà 180 expositors que oferiran els darrers avenços i solucions per a la gent amb dependència i /o discapacitat.

13:00|.Hall Europa del Recinte Gran Via Fira Barcelona, Accès Sud|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el Saló per a l'Autonomia Personal i la Qualitat de Vida - AVANTE.