Sala de premsa

El conseller Torrent participa a l'acte d'inauguració de la planta de microxips d'Ideaded

query_builder   26 setembre 2023 18:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent participa a l'acte d'inauguració de la planta de microxips d'Ideaded

Demà dimarts 26 de setembre, a les 18:30 hores, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, intervindrà en la inauguració de la planta d’Ideaded a Viladecans (c. Carrer de la Tecnologia, 35, Viladecans).També hi participaran el secretari d’Afers Econòmics i Fons Europeus, Miquel Puig i Raposo, l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, i el CEO Ideaded, Eduard Puig.

IDEADED va ser fundada al 2015 a Girona per Eduard Puig, amb l’objectiu de ser una empresa d’I+D i de fabricació de solucions innovadores i escalables dins el mercat del semiconductors. La missió de la companyia és facilitar l’accés a la indústria de semiconductors, sent el proveïdor més avançat en l’electrònica flexible.

La companyia té la seu central a Viladecans, amb una superfície de 500m2 des d’on testarà i produirà sèries curtes de microxips dissenyats per l’empresa en els darrers set anys. En les seves instal·lacions hi ha la sala blanca de semiconductors privada més gran del sud d’Europa

La Generalitat ha atorgat un préstec a l’empresa de 6 milions d’euros a través d’Avançsa i de l’Institut Català de Finances i un ajut de 217.488 euros en la línia de reindustrialització de la Direcció General d’Indústria per donar suport a aquest projecte, que el Govern considera altament estratègic per a Catalunya. Aquest projecte també compta amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

Twitter@empresacat | @treballcat


18:30|El conseller Torrent participa a la inauguració de la planta de microxips d'Ideaded. C. de la Tecnologia, 35|Viladecans (Baix Llobregat)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, participarà en l'acte d'inauguració de la planta de microxips d'Ideaded.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia