Sala de premsa

La consellera de Justícia participa dijous en el debat empresarial de la Cambra de Comerç de Manresa per parlar de la mediació en la justícia

query_builder   4 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Justícia participa dijous en el debat empresarial de la Cambra de Comerç de Manresa per parlar de la mediació en la justícia

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, participarà el proper dijous, 5 de juny, a les 20.30 h, en el debat empresarial que organitza la Cambra de Comerç de Manresa per parlar de la mediació en l'àmbit de la Justícia.
El sopar col·loqui, que s’emmarca dins del cicle ‘opinió.cambra’, es farà al restaurant Escola Joviat de Manresa. 

El Departament de Justícia fa una aposta clara per fomentar la mediació com a eina pacífica per resoldre els conflictes sorgits entre els particulars. Per això, el Govern de la Generalitat va aprovar, el 27 de maig, el Projecte de Llei de Mediació que amplia els àmbits d’ús d’aquesta eina, introduint la mediació civil per gestionar i solucionar conflictes sorgits en la convivència ciutadana, social i familiar. El nou text neix amb la voluntat d’evitar la judicialització de determinats conflictes entre privats i reduir la càrrega dels òrgans judicials de Catalunya.

Els mitjans que es vulguin quedar al sopar han d’enviar un correu electrònic a bet@catpress.cat o trucar al telèfon 93 872 14 22.

20:30|.Restaurant Escola Joviat (c. Rubió i Ors, 5)|Manresa (El Bages)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, participa en el debat empresarial de la Cambra de Comerç de Manresa per parlar de la mediació en la justícia.