Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila visita el Centre d'Atenció Especialitzada per a persones amb discapacitat de Mollet del Vallès

query_builder   5 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila visita el Centre d'Atenció Especialitzada per a persones amb discapacitat de Mollet del Vallès

El centre ofereix acolliment diürn i assistència integral a persones amb greus discapacitats psíquiques
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà divendres el Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) per a persones amb discapacitat de Mollet (Vallès Oriental). La visita de la consellera tindrà lloc a les 16:15 hores i acompanyaran la consellera l’alcalde de Mollet, Josep Monràs; i la directora dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Neus Orriols.
 
El CAE de Mollet ofereix acolliment diürn i assistència integral a les activitats bàsiques de la vida diària de persones amb greus discapacitats psíquiques que requereixen suport generalitzat. L’equipament ocupa una superfície de 460 metres quadrats i disposa de 24 places.

16:15|.Centre d'Atenció Especialitzada per a persones amb discapacitat (av. Calderón, 26-32)|Mollet del Vallès (El Vallès Oriental)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà el Centre d'Atenció Especialitzada per a persones amb discapacitat de Mollet del Vallès.