Sala de premsa

Demà dimarts a partir de les 17.30 h a la sala Petit Palau del Palau de la Música

El conseller Nadal presideix l'acte de commemoració dels 10 anys del Pla de Doctorats Industrials

query_builder   3 octubre 2023 17:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Nadal presideix l'acte de commemoració dels 10 anys del Pla de Doctorats Industrials

L’experta internacional en innovació i exassessora de l’Administració Obama, Natalia Olson-Urtecho, impartirà la lliçó inaugural de l’acte

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, presidirà l’acte de commemoració dels 10 anys del Pla de Doctorats Industrials que tindrà lloc demà a partir de les 17.30 h a la sala Petit Palau del Palau de la Música.

El programa de foment de la transferència tecnològica i de coneixement impulsat pel Departament de Recerca i Universitats celebra una dècada de treball en què ha culminat més de 900 projectes de recerca amb la participació de 600 empreses, les 12 universitats catalanes i 30 centres de recerca.

La ponència magistral de la jornada anirà a càrrec de l’experta internacional en innovació i assessora de l’Administració de Barack Obama entre 2010 i 2017 en la matèria, Natalia Olson-Urtecho, que reflexionarà sobre els reptes de futur que es poden afrontar des d’una perspectiva de col·laboració entre la universitat i l’empresa.

En el marc de l’acte de commemoració també es farà lliurament dels Premis Impacte DI, que reconeixen i donen visibilitat a la capacitat d’incidència dels projectes de doctorat industrial a la societat.

Els mitjans de comunicació cal que sol·licitin confirmació per assistir a l’acte a la següent adreça electrònica: comunicacio.recercaiuniversitats@gencat.cat. També podran demanar contacte amb testimonis d’investigadors i empreses, així com dades de balanç del programa per avançat.

17:30|El conseller Nadal presideix l'acte de commemoració dels 10 anys del Pla de Doctorats Industrials. c.Palau de la Música, 4-6 |Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, presidirà l'acte de commemoració dels 10 anys del Pla de Doctorats Industrials que tindrà lloc a la sala Petit Palau del Palau de la Música.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia