Sala de premsa

El conseller de Salut presentarà demà l'ampliació del CAP Besòs, a Barcelona

query_builder   3 octubre 2023 16:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Salut presentarà demà l'ampliació del CAP Besòs, a Barcelona

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà demà a la tarda l’ampliació del CAP Besòs, situat en un edifici municipal de Barcelona on també s’instal·larà un auditori i la biblioteca Ramon Alòs-Moner. A l’acte també hi participarà l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. Les explicacions més tècniques, les donarà l’arquitecte autor del disseny de l’edifici, Jorge Vidal.

La presentació es farà a partir de les 16.30 hores a peu d’obra (c/ Alfons el Magnànim, 59). Els acompanyaran en aquesta visita la regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat, Marta Villanueva, i el regidor de Sant Martí, David Escudé. Després de la presentació del projecte es farà un torn de preguntes.

Per poder fer la visita, es lliurarà casc i armilla als assistents, i és obligat l’accés a la zona d’obra amb calçat tancat.

16:30|El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presenta l'ampliació del CAP Besòs. Solar on s'està construint l'edifici (c. d'Alfons el Magnànim, 57)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, participarà a la presentació de l'ampliació del CAP Besòs, que tindrà lloc al solar on s'està construint l'edifici.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia