Sala de premsa

El conseller Llena participa, a la Seu d'Urgell, en la cloenda de la XIX Trobada Empresarial al Pirineu

query_builder   5 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Llena participa, a la Seu d'Urgell, en la cloenda de la XIX Trobada Empresarial al Pirineu

L'acte també comptarà amb la presència del secretari d'Estat d'Economia, David Vegara
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Escales, participarà demà, a partir de les 18:30 hores, a la Seu d’Urgell, en la cloenda oficial de la XIX Trobada Empresarial al Pirineu, que també comptarà amb la presència del secretari d’Estat d’Economia, David Vegara, i del bisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan Enric Vives, entre altres personalitats.
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc en arribar.
 
LaTrobada Empresarial al Pirineuva néixer el mes de juny de 1990, a iniciativa d’un grup d’empresaris i professionals lleidatans, com una jornada de caire econòmic que s’ha consolidat en el decurs d’aquests anys com una de les reunions empresarials més importants que se celebra a Catalunya.
 
En aquesta dinovena edició, l’organització vol visualitzar el canvi de cicle, que en aquests moments l’escenari econòmicdibuixa, com una porta envers noves oportunitats empresarials que es veurà afavorida amb les noves infraestructures en el territori, l’obertura de la universitat a la societat, i la fortalesa dels diferents sectors econòmics com a clústers de referència empresarial. Així doncs, amb el títol "Les grans oportunitats davant els nous escenaris", vol debatre i definir línies de treball i eines per aconseguir estratègies enriquidores.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Cloenda de la XIX Trobada Empresarial al Pirineu
 
DIA:
Divendres, 6 de juny de 2008
HORA:
18:30 hores.
LLOC:
Sala Sant Domènec
Carrer de Sant Domènec, 6
La Seu d’Urgell
 
 
05 de juny de 2008

18:30|.Sala Sant Domènec (c. de Sant Domènec, 6)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, participarà en la cloenda de la XIX Trobada Empresarial al Pirineu.