Sala de premsa

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presentarà demà al Tarragonès i al Priorat el portal gastronòmic Gastroteca.cat

query_builder   5 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presentarà demà al Tarragonès i al Priorat el portal gastronòmic Gastroteca.cat

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, acompanyat del director dels serveis territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré, presentarà als consells comarcals del Tarragonès i el Priorat aquest portal que té com a objectiu promoure la comercialització dels productes agroalimentaris catalans de qualitat.
 
El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presentarà demà al Tarragonès i al Priorat el portal gastronòmic Gastroteca.cat. El secretari Emili Valdero, acompanyat del director dels serveis territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré, presentarà als consells comarcals de les dues comarques i als mitjans de comunicació aquest portal que té com a objectiu promoure la comercialització dels productes agroalimentaris catalans de qualitat.
 
La iniciativa, impulsada per la Direcció General de Comerç en col·laboració amb la Fundació Institut Català de la Cuina, pretén posar a l’abast del consumidor i professionals del sector agroalimentari, del comerç i de la restauració una eina efectiva, dinàmica i interactiva per promoure la comercialització i el consum d’aquests productes de proximitat.
 
A les 12:00 hores, començarà a Tarragona l’acte de presentació als mitjans del portal Gastroteca.cat. a la seu del Consell Comarcal (c/ Les Coques, 3 –Tarragona). Tot seguit, a les 12.15 hores es farà la presentació del portal als membres del Consell Comarcal.
 
A la tarda, a les 17:00 hores, el secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, arribarà a Falset, on presentarà el portal al Consell Comarcal del Priorat (c/ Josep M. Gich, 1 - Falset).

17:00|.Consell Comarcal del Tarragonès (c. Les Coques, 3)|Tarragona (El Tarragonès)

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presentarà el portal gastronòmic Gastroteca.cat. Estarà acompanyat del director dels serveis territorials a Tarragona del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, Àngel Xifré.