Sala de premsa

Presentació del balanç de la gestió dels residus municipals a les comarques de la Catalunya Central corresponent a l'any 2022

query_builder   11 octubre 2023 10:15

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del balanç de la gestió dels residus municipals a les comarques de la Catalunya Central corresponent a l'any 2022

El director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire i Soler, presentarà el proper dimecres, 11 d’octubre, a les 10:15 hores, l’estat de la gestió dels residus municipals a les a les comarques de la Catalunya Central (Osona, Berguedà, Solsonès, Moianès, Bages i Anoia). La presentació tindrà lloc a la Delegació Territorial del Govern a la Catalunya Central, a Manresa.

La recollida selectiva dels residus forma part de les accions davant l’emergència climàtica. Juntament amb la prevenció de residus, contribueix a alliberar menys CO2 a l’atmosfera. El sector de la gestió dels residus contribueix en, aproximadament, un 5% de les emissions totals dels gasos amb efecte d’hivernacle de Catalunya.10:15|Presentació del balanç de la gestió dels residus municipals a les comarques de la Catalunya Central corresponent a l'any 2022. Delegació del Govern. Castelladral, 5-7, 1a planta - Pol. ind. Els Dolors (Palau Firal)|Manresa (Bages)

El director de l'Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire i Soler, presentarà l'estat de la gestió dels residus municipals a les a les comarques de la Catalunya Central (Osona, Berguedà, Solsonès, Moianès, Bages i Anoia).

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia