Sala de premsa

El Pòdcast de la Queta arriba aquest dissabte a la plaça mossèn Cinto Verdaguer de Tarragona

query_builder   21 octubre 2023 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Pòdcast de la Queta arriba aquest dissabte a la plaça mossèn Cinto Verdaguer de Tarragona

El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, junt amb la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, i la directora dels Serveis Territorials del Departament de Cultura, Lurdes Malgrat, inaugurarà dissabte, 21 d’octubre, a les 11:00 hores, el pòdcast de la Queta, que farà parada a la plaça mossèn Cinto Verdaguer.

“El pòdcast de la Queta” és una acció itinerant que impulsa el Govern per tal de conscienciar la ciutadania sobre l’ús del català, en el marc de la campanya “Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure” de foment de la llengua. Es tracta d’una cabina de ràdio mòbil en la qual hi poden participar tots els ciutadans de Catalunya, amb la voluntat d’acabar fent el pòdcast més gran que s’hagi enregistrat mai en el nostre país, amb el màxim nombre de veus.

Demanem als mitjans interessats que confirmin la seva assistència a premsa_tarragona.presidencia@gencat.cat.


11:00|Inauguració 'El pòdcast de la Queta' a Tarragona. Pl. mossèn Cinto Verdaguer|Tarragona (Tarragonès)

El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, junt amb la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, i la directora dels Serveis Territorials del Departament de Cultura, Lurdes Malgrat, inaugurarà dissabte el pòdcast de la Queta, que farà parada a Tarragona. Es tracta d'una acció itinerant que impulsa el Govern per tal de conscienciar la ciutadania sobre l'ús del català, en el marc de la campanya "Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure" de foment de la llengua. Demanem als mitjans interessats que confirmin la seva assistència a premsa_tarragona.presidencia@gencat.cat.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia